Trends najaar 2018

Lingerie

Na zo’n lange zomer overvol met zon en warmte onthalen we de herfst en gaan we thuis weer de warmte opzoeken. Lekker bij de open haard, kaarsjes op tafel. De felle zomerkleuren maken plaats voor warme tinten.

Glitter & Glam is in een subtielere vorm niet meer alleen voor de feestdagen dat zien we bij lingerie van de  merken Simone Perele en Marlies Dekkers.

De luipaardprint blijft hot! We zien hem in verschillende kleurencombinaties. De pasteltinten lijken favoriet.

Homewear

Vooral in de homewear zien we veel grijstinten, vaak gecombineerd met een soepele materiaal keuze. Heel mooi met zacht roze of een pittig aubergine/donkerpaars. Homewear wordt in het gebruik meer en meer fashion die met mode en sportkleding wordt gecombineerd.

Rood, blauw en groen zijn de basiskleuren die in vele tinten en in contrast worden gecombineerd. Ook in het najaar blijven de vernieuwde kleur groen in al haar tinten zien.

Effen stoffen worden vernieuwend gecombineerd met tijdloze grafische prints en dessins zoals strepen en ruiten. De vormgeving is elegant. Vernieuwend, en passend in de gedachte van deze trend.

De sleutelgaten in onze winkel hebben zich inmiddels aan deze nieuwe modekleuren en trendy lingerie aangepast. Tot ziens in onze zaak!

Anja van den Berk