Trends voorjaar 2019

Badmode

Het badpak is weer helemaal in en komt terug in pittigere variaties met tule, ritsjes en pittige kleuren bij merken als Miradonna, Opera, Maryan Mehlhorn en Beach Life. Bad accessoires zijn niet meer weg te denken: vele kleurrijke tunieken en vlotte jurkjes. Men gaat het hele jaar  op vakantie dus het is niet alleen maar wachten op onze zomer. Alhoewel zoals vorig jaar….. Nieuw is het jonge merk Barts. Barts is bekend van de trendy mutsen en sjaals maar verrast ons nu met een prachtige bad collectie. Mooie dessins en kleuren in bikini en badpak.

Lingerie

De nieuwe modekleuren zijn dit jaar; lavendel, lila en paars. In het vroege voorjaar vind u nog veel kobalt, oranje en rood overlopend richting zomerse pasteltinten.

Homewear

In de homewear vind u nog steeds veel sportieve invloeden gecombineerd in sterke kleuren. Combinaties van Dolce Vita-bloemen met ruiten. Afrikaanse en Oosterse invloeden en veel dunne laagjes over elkaar.

De sleutelgaten in onze winkel hebben zich inmiddels aan deze nieuwe modekleuren en trendy lingerie en badmode aangepast. Tot ziens in onze zaak!

Wij zien u graag terug in onze zaak!

Warme groet,
Anja van den Berk