Onze service

Wij vinden goede service en klantvriendelijkheid heel belangrijk!

Prothesebeha’s of badkleding

Wilt u een afspraak maken voor het passen van prothesebeha’s of prothesebadkleding? Dan kunt u ons hier ook even van tevoren over bellen om een afspraak te maken. Onze adviseuse’s zijn opgeleid om u hierin een goed advies te geven. Vele beha’s zonder beugel kunnen door onze coupeuse tot prothesebeha gemaakt worden. U heeft dan ook meer keus tussen mooie beha’s.

Onze coupeuse maakt uw beha op maat

Veel vrouwen hebben twee verschillende borsten en hebben vaak het probleem dat een beha aan een kant meer ruimte heeft. Dat probleem is bij ons zo opgelost. Vaak kunnen wij het ter plaatse vermaken terwijl u even van een heerlijk kopje koffie geniet. Dit is service!

Wij komen ook bij u langs

Het kan echter eens voorkomen dat u niet naar ons kunt komen omdat u bv. slecht ter been bent. Het is voor ons dan een kleine moeite om u een bezoekje te brengen. U kunt dan onze zaak bellen (0416-379586) en naar Anja vragen. U kunt dan telefonisch doornemen wat uw wensen zijn en wanneer het de beste gelegenheid is voor het bezoekje. Mocht u niet in de gelegenheid zijn om uw bestelling op te komen halen dan kunnen wij deze altijd naar u toesturen.

Afspraak buiten winkeltijd

Wenst u buiten winkeltijd langs te komen dan kunt u dit altijd op afspraak doen. Dit kunt u via de mail (winkel@lingerie-anjavandenberk.nl) of telefonisch (0416-379586) doen. Natuurlijk kunt u ook uw partner of een vriend(in) meenemen, dat maakt het nog gezelliger!