Ons team

Anja

Eigenaresse

Ik zie het als een uitdaging om u een perfect advies te kunnen geven omtrent het dragen van de juiste lingerie en/of badkleding die bij u past.
Dit vak doe ik al 26 jaar en nog steeds met heel veel plezier. Het wordt alleen maar leuker want lingerie komt steeds meer uit de kast en wordt een onderdeel in de mode. Het resultaat van 26 jaar mag er zijn. Onze klantenkring omhelst een grote regio  tussen Tilburg en Den Bosch, Helvoirt en Wijk een Aalburg.
U bent onze gast en ik streef ernaar dat u veel plezier heeft van de betreffende beha, het badpak of dat nachthemdje dat u op ons advies koopt.

Jolanda

Ik haal veel voldoening uit mijn werk

Sinds 2008 werk ik in de lingerie omdat ik het werken samen met mensen fantastisch vind. Ik haal veel voldoening uit mijn werk als ik samen met mijn klant tot een perfecte aankoop ben gekomen. Het is fijn om te zien dat deze klant blij de winkel uit gaat en een volgende keer graag bij ons terug komt voor een nieuwe aankoop.

 

 

Esther

Veel variatie in mijn werk

Ik ben werkzaam bij Lingerie Anja van den Berk sinds Maart 2008. Na mijn studie wilde ik gaan werken in de modebranche. Toen ik werd benaderd door Anja van den Berk heb ik geen moment getwijfeld. Ik had niet veel ervaring in de lingeriebranche, maar al snel wist ik dat dit is wat ik wil. Nu een aantal jaren later ben ik ook achter de schermen vaak actief. Daardoor heb ik elke dag veel variatie in mijn werk.
Maar het leukste aan dit vak is om te zien hoe de klant blij de winkel verlaat!

 

 

Liza

Mensen blij maken, daar doe ik het voor

Na mijn opleiding kreeg ik de kans om bij Lingerie Anja van den Berk te komen werken, en deze kans liet ik niet aan mij voorbij gaan! Inmiddels werk ik alweer 5 jaar bij Lingerie Anja van den Berk. Het leukste aan deze baan vind ik de combinatie van verkoop en achter de schermen werken. Ook het werken met verschillende type mensen, jong en minder jong vind ik heel erg leuk! Als de klant dan enthousiast de deur uit gaat, word ik daar helemaal vrolijk van! Daar doe je het uiteindelijk allemaal voor.

 

 

Mieke

Het persoonlijke contact met de klanten vind ik erg leuk.

Afgelopen januari  2019 zag ik de vacature in de nieuwsbrief.
Het was voor mij 25 jaar geleden dat ik in de lingerie werkzaam was. Meteen was ik enthousiast om in deze mooie lingeriezaak, waar ik altijd als klant kwam, werkzaam te zijn.
Het persoonlijke contact met de klanten vind ik erg leuk.
Daarom adviseer ik de klanten graag zodat ze tevreden en verrast de winkel verlaten.

 

 

Jeannette

Ik vind het heel fijn om met mensen te werken 

Toen ik in mei 2018 een vacature zag, was ik meteen enthousiast.
Als klant kwam ik regelmatig in de winkel en ik werd steeds verrast door de ruime keuze en vooral door het personeel dat vakkundig en geduldig de tijd neemt voor iedereen die binnen loopt. Het leek me erg leuk om deel uit te kunnen maken van zo’n gezellig team. En nu maak ik deel uit van dit team!

Rianne

Ik ondersteun mijn collega’s uit de winkel.

Ik ben de collega achter de coulissen. Mijn werkzaamheden bestaan onder andere uit de administratie en contact met fabrikanten en klanten bij bestellingen.
Hierdoor kunnen mijn collega’s makkelijker en efficiënter werken in de winkel.