Ons team

Anja

Eigenaresse

Ik zie het als een uitdaging om u een perfect advies te kunnen geven omtrent het dragen van de juiste lingerie en/of badkleding die bij u past.

Dit vak doe ik al 24 jaar en nog steeds met heel veel plezier. Het wordt alleen maar leuker want lingerie komt steeds meer uit de kast en wordt een onderdeel in de mode. Het resultaat van 24 jaar mag er zijn. Onze klantenkring omhelst een grote regio  tussen Tilburg en Den Bosch, Helvoirt en Wijk een Aalburg.

U bent onze gast en ik streef ernaar dat u veel plezier heeft van de betreffende beha, het badpak of dat nachthemdje dat u op ons advies koopt.

Jolanda

Ik haal veel voldoening uit mijn werk

Sinds 2008 werk ik in de lingerie omdat ik het werken samen met mensen fantastisch vind. Ik haal veel voldoening uit mijn werk als ik samen met mijn klant tot een perfecte aankoop ben gekomen. Het is fijn om te zien dat deze klant blij de winkel uit gaat en een volgende keer graag bij ons terug komt voor een nieuwe aankoop.

 

Esther

Veel variatie in mijn werk

Ik ben werkzaam bij Lingerie Anja van den Berk sinds Maart 2008. Na mijn studie wilde ik gaan werken in de modebranche. Toen ik werd benaderd door Anja van den Berk heb ik geen moment getwijfeld. Ik had niet veel ervaring in de lingeriebranche, maar al snel wist ik dat dit is wat ik wil. Nu een aantal jaren later ben ik ook achter de schermen vaak actief. Daardoor heb ik elke dag veel variatie in mijn werk.
Maar het leukste aan dit vak is om te zien hoe de klant blij de winkel verlaat!

Diana

Je komt heel dicht bij de mensen

Ik vind het heerlijk om lingerie te verkopen omdat je heel dicht bij de mensen staat. Het is niet zomaar verkopen. Het is echt adviseren! En het is dan heerlijk dat de mensen dan met een goed gevoel de winkel verlaten. Want voor iedereen bestaat er een juiste bh en/of slip. Na eerst bij een andere lingeriezaak te hebben gewerkt kwam ik daarna bij Lingerie Anja van den Berk terecht. En bij Anja staat de service bovenaan, alles wordt letterlijk en figuurlijk uit de kast gehaald. Daar wordt ik blij van!

Als de klant dan enthousiast is, word ik daar helemaal vrolijk van!

Liza

Als jongste van de groep sta ik voor de uitdaging om mezelf te ontwikkelen als verkoopadviseuse. Na mijn opleiding kreeg ik de kans om bij Lingerie Anja van den Berk te komen werken, en deze kans liet ik niet aan me voorbij gaan! Het leukste aan deze baan vind ik het werken met allerlei verschillende mensen. En natuurlijk het vinden van het juiste setje bij de juiste persoon. Als de klant dan enthousiast is, word ik daar helemaal vrolijk van! Daar doe je het uiteindelijk allemaal voor. Al met al ben ik blij dat ik hier met een super leuk team mag werken!