Onze filosofie

 

De combinatie van het juiste type beha bij de juiste borstvorm zorgt voor een goede pasvorm en daarnaast moet het dragen van deze beha u een comfortabel gevoel geven en voldoende steun. Uw bovenkleding komt veel mooier op door de goede beha die u eronder draagt, of die mooie correctieslip. Dit alles wordt samen met u bekeken.

Bij het kiezen van badmode wordt ook gekeken wat voor figuur u heeft en welke badmode uw figuur zo mooi mogelijk tot uiting brengt. Het geeft u een supervrouwelijk gevoel en dat straalt u ook uit.

Het is onze passie om u dit gevoel te geven!

Wij als team gaan regelmatig naar bijscholingen,  workshops en  worden geïnformeerd over trends en ontwikkelingen zodat onze kennis actueel blijft. Mode komt steeds dichter bij lingerie en wordt ook in de lingerie en badmode steeds actueler. Dat maakt ons vak alleen maar nog interessanter want hierdoor kunnen wij u nog beter adviseren .

Ook besteden wij aandacht aan datgene wat u al in uw bestaande garderobe heeft en wat daar goed bij gecombineerd kan worden of de nodige aanvulling behoeft. Bijvoorbeeld wat voor goede beha’s heeft u in uw garderobe en wat zou daar een goede aanvulling voor bij kunnen zijn (bv. kant, voorgevormd). Welke kleuren kleding draagt u het meest en heeft u daar de geschikte lingerie voor.

Onder donkere kleding kunt u beter donkere lingerie dragen anders gaat de donkere kleding afgeven op de lichte lingerie die eronder zit. Onze uitgebreide service aan u is waar wij voor staan.

U kunt samen met uw partner/vriendin komen. Onder het genot van een verse kop koffie of een van de heerlijke smaken thee kan men zich gemakkelijk settelen en een van de magazines of de krant op zaterdag lezen. Ondertussen kan men samen met u (en natuurlijk onze adviseuse) advies geven over uw keuze van lingerie, nachtkleding of badmode. Daardoor wordt het ook een stukje meer beleving.  Voor kinderen hebben wij bouwblokken waar ze altijd gretig gebruik van maken.