• De nieuwe Sunflair folder is weer uit! Bekijk hem hier online
  Als u op de onderstaande link klikt kunt u de nieuwste online folder van Sunflair bekijken: Sunflair trend folder 2020 Als u op de onderstaande link klikt dan ziet u de rest van de collectie van Sunflair: Sunflair
 • Ten cate 20 % korting op de gehele collectie
  Nu 20% korting op alles van Ten Cate! Deze actie loop tot en met 30 juni 2019.
 • Sloggi veranderd zijn korting naar 3+1 gratis!
  De Sloggi actie begint binnenkort weer. Wij hebben het bericht ontvangen dat de kortingen veranderd zijn. Waar eerst de kortingen 2+1 gratis was is dit nu veranderd naar 3+1 gratis*. Wij zullen hier ook moeten gaan voldoen. Dus voortaan bij aankoop van 3 Sloggi’s ontvangt u het 4de artikel gratis. * het goedkoopste artikel ontvangt u gratis.
 • Modeshow in samenwerking met La Cantina Drunen Het was weer super!
  De modeshow in samenwerking met La Cantina was weer een succes. Iedereen bedankt! Hier ziet u de foto’s van deze prachtige dag.             
 • Heeft u ons ook voorbij zien komen in de krant?
  Wij vinden het belangrijk om ons te onderscheiden van een webshop en de voordelen leggen we in dit stukje graag aan u uit. Al 26 jaar vind u ons aan de Hugo de Grootstraat 28 in Drunen, kom gewoon eens vrijblijvend langs voor het beste advies!
 • Uw bh is door naar zijn tweede leven!
  Op dinsdag 8 januari ben ik weer afgereisd naar de Quiet in Tilburg met heel veel ingeleverde bh’s. Dit is de derde keer dat ik een advies ochtend heb gegeven bij de Quiet. Ik heb 30 vrouwen een goed advies en nieuwe bh kunnen geven en vele knuffels mogen ontvangen. De belangstelling was zelfs zo groot dat ik niet iedereen Continue Reading
 • Heusden Golftoernooi 2018
  Afgelopen woensdag, 26 september, heeft het jaarlijkse Direct Effect Heusden Golftoernooi weer plaats gevonden. Het is opnieuw een fantastische dag geworden met geweldige weersomstandigheden, een mooie baan en enthousiaste deelnemers. Dit jaar vond het evenement plaats op het Golfpark van de Efteling. Wij waren dit jaar ook weer aanwezig als sponsor.
 • Zondag 23 September 6e editie Drunen Bruist
  De zesde editie van Drunen Bruist staat met dikke letters genoteerd in de agenda! Zondag 23 september van 12:00 tot 17:00 uur zal het evenement weer Drunen laten bruisen. Met de jaarlijkse feelgood-market en het kids-plein als twee grote trekkers, maar ook wordt er weer hard gewerkt om voldoende deelnemers voor de modeshow binnen te halen. Laat je tijdens de Continue Reading
 • Clubkampioenschappen van LTC de Klinkaert
  LTC de Klinkaert heeft met heel mooi weer de clubkampioenschappen mogen spelen. Het is weer een succesvol toernooi geworden waar wij aan hebben mogen bijdragen! Gefeliciteerd clubkampioenen!?
 • Donderdag 14 Juni waren de dames van Labula bij ons aanwezig.
  Donderdag 14 Juni waren de dames van de Labula club bij ons aanwezig in de winkel. De Labula club bestaat uit vrouwelijke onderneemsters uit regio waalwijk. Door het jaar heen bezoeken de dames elkaars bedrijven.
 • Open Heinekentoernooi van Tennisvereniging Achter de Bogen
  Ook dit jaar hebben wij weer het Open Heinekentoernooi van Tennisvereniging Onder de Bogen gesponsord. Het was weer een groot succes!    
 • Gooische vrouwen tennis toernooi achter de bogen
  Ook dit jaar waren wij weer te vinden op het Gooische vrouwen tennis toernooi van tennisvereniging Achter de Bogen. Alle dames ontvingen na afloop een verrassende goodybag!  
 • Nieuw! Ons eigen magazine nu ook online!
  Ontzettend trots zijn we op ons eigen magazine! In Drunen en omstreken zijn heel veel exemplaren bezorgt van ons magazine, de kans is dus groot dat deze ook bij u is binnen gekomen! Mocht dat nou niet het geval zijn, of wilt u hem digitaal ook bekijken, klik dan op onderstaande link voor het online magazine!     Anja’s Magazine
 • Clubkampioenschappen LTC onder de bogen
  Vrijdag 16 en Zaterdag 17 Maart waren de clubkampioenschappen van ltc onder de bogen. Uiteraard waren wij aanwezig om de tennis dames te attenderen op de belangrijke functies van een goede sportbeha.
 • Modeshow met een Italiaanse Twist!
  Met een geslaagde blik kijken wij terug op de Modeshow van 14 April. Onze modellen hebben de allernieuwste trends geshowd op het gebied van badmode en lingerie. Ondertussen hebben alle dames genoten van een heerlijke Italiaanse 3 gangen lunch. Al met al het was een zeer geslaagde middag!
 • Het Paasfestijn was weer een groot succes!
  Uiteraard hebben we ook dit jaar weer genoten van het Paasfestijn. Het dorp was gevuld met gezellige kraampjes, er kon lekker geborreld worden en natuurlijk was er voor de kinderen ook van allerlei leuks te doen, kortom het Paasfestijn weer zeer geslaagd! Onze modellen showde de nieuwste collectie tijdens een gezellig optreden van een live band!