• De Helft van de Helft is begonnen!
 • Zondag 23 September 6e editie Drunen Bruist
  De zesde editie van Drunen Bruist staat met dikke letters genoteerd in de agenda! Zondag 23 september van 12:00 tot 17:00 uur zal het evenement weer Drunen laten bruisen. Met de jaarlijkse feelgood-market en het kids-plein als twee grote trekkers, maar ook wordt er weer hard gewerkt om voldoende deelnemers voor de modeshow binnen te halen. Laat je tijdens de Continue Reading
 • Clubkampioenschappen van LTC de Klinkaert
  LTC de Klinkaert heeft met heel mooi weer de clubkampioenschappen mogen spelen. Het is weer een succesvol toernooi geworden waar wij aan hebben mogen bijdragen! Gefeliciteerd clubkampioenen!🎾
 • Donderdag 14 Juni waren de dames van Labula bij ons aanwezig.
  Donderdag 14 Juni waren de dames van de Labula club bij ons aanwezig in de winkel. De Labula club bestaat uit vrouwelijke onderneemsters uit regio waalwijk. Door het jaar heen bezoeken de dames elkaars bedrijven.
 • Open Heinekentoernooi van Tennisvereniging Achter de Bogen
  Ook dit jaar hebben wij weer het Open Heinekentoernooi van Tennisvereniging Onder de Bogen gesponsord. Het was weer een groot succes!    
 • Gooische vrouwen tennis toernooi achter de bogen
  Ook dit jaar waren wij weer te vinden op het Gooische vrouwen tennis toernooi van tennisvereniging Achter de Bogen. Alle dames ontvingen na afloop een verrassende goodybag!  
 • Nieuw! Ons eigen magazine nu ook online!
  Ontzettend trots zijn we op ons eigen magazine! In Drunen en omstreken zijn heel veel exemplaren bezorgt van ons magazine, de kans is dus groot dat deze ook bij u is binnen gekomen! Mocht dat nou niet het geval zijn, of wilt u hem digitaal ook bekijken, klik dan op onderstaande link voor het online magazine!     Anja’s Magazine
 • Clubkampioenschappen LTC onder de bogen
  Vrijdag 16 en Zaterdag 17 Maart waren de clubkampioenschappen van ltc onder de bogen. Uiteraard waren wij aanwezig om de tennis dames te attenderen op de belangrijke functies van een goede sportbeha.
 • Modeshow met een Italiaanse Twist!
  Met een geslaagde blik kijken wij terug op de Modeshow van 14 April. Onze modellen hebben de allernieuwste trends geshowd op het gebied van badmode en lingerie. Ondertussen hebben alle dames genoten van een heerlijke Italiaanse 3 gangen lunch. Al met al het was een zeer geslaagde middag!
 • Het Paasfestijn was weer een groot succes!
  Uiteraard hebben we ook dit jaar weer genoten van het Paasfestijn. Het dorp was gevuld met gezellige kraampjes, er kon lekker geborreld worden en natuurlijk was er voor de kinderen ook van allerlei leuks te doen, kortom het Paasfestijn weer zeer geslaagd! Onze modellen showde de nieuwste collectie tijdens een gezellig optreden van een live band!