• Aanstaande zondag 18 November koopzondag. Alle Bjorn Borg heren boxers 2e voor de helft van de prijs!
  Hoera! De sint is weer in aantocht en zal op 18 november in ons land aankomen. Alleen deze dag is de sintaanbieding geldig. Alle Bjorn Borg heren boxers 2e voor de helft van de prijs! *Niet in combinatie met andere actie’s. De korting geldt op het goedkoopste artikel.
 • Zaterdag 10 November pyjamadag! Win een Cyell pyjama naar keuze!
  Aanstaande zaterdag 10 november is het weer pyjamadag in onze winkel! Alleen op deze dag maakt u bij aankoop van nachtkleding kans op een Cyell pyjama of nachthemd naar keuze. Wij staan de gehele dag klaar in onze nachtkleding om u te helpen met het vinden van een comfortabel pyjama of nachthemd! Ook zullen er heerlijke hapjes en drankjes voor Continue Reading
 • Ben jij het model dat we zoeken voor onze kerst etalage?
  Na het grote succes van vorig jaar zijn wij nu met heel veel enthousiasme op zoek naar een nieuw model voor onze kerst etalage. Ben je geïnteresseerd en niet bang om te poseren? Dan zijn wij op zoek naar jou! In ruil voor je medewerking krijg je een mooie set foto’s die gemaakt worden door Annet van Esch fotografie. Je Continue Reading
 • €10,- korting op alle Passionata bh’s
  Tot en met 3 November ontvangt u €10,- korting op alle bh’s van Passionata! Niet in combinatie met andere acties.      
 • Heusden Golftoernooi 2018
  Afgelopen woensdag, 26 september, heeft het jaarlijkse Direct Effect Heusden Golftoernooi weer plaats gevonden. Het is opnieuw een fantastische dag geworden met geweldige weersomstandigheden, een mooie baan en enthousiaste deelnemers. Dit jaar vond het evenement plaats op het Golfpark van de Efteling. Wij waren dit jaar ook weer aanwezig als sponsor.
 • Uw oude bh is €8,50 waard! 10/10 dag van de duurzaamheid!
  Het is weer zover, de lingerielades mogen weer worden opgeruimd en aangevuld!   De ‘dag van de duurzaamheid’. Op welke manier helpt u een handje mee? Pakt u de fiets naar het werk of kookt u met biologische producten? U kunt natuurlijk ook gebruik maken van onze actie waarbij uw oude bh een tweede leven krijgt, als dat niet duurzaam Continue Reading
 • Zondag 23 September 6e editie Drunen Bruist
  De zesde editie van Drunen Bruist staat met dikke letters genoteerd in de agenda! Zondag 23 september van 12:00 tot 17:00 uur zal het evenement weer Drunen laten bruisen. Met de jaarlijkse feelgood-market en het kids-plein als twee grote trekkers, maar ook wordt er weer hard gewerkt om voldoende deelnemers voor de modeshow binnen te halen. Laat je tijdens de Continue Reading
 • Clubkampioenschappen van LTC de Klinkaert
  LTC de Klinkaert heeft met heel mooi weer de clubkampioenschappen mogen spelen. Het is weer een succesvol toernooi geworden waar wij aan hebben mogen bijdragen! Gefeliciteerd clubkampioenen!?
 • Donderdag 14 Juni waren de dames van Labula bij ons aanwezig.
  Donderdag 14 Juni waren de dames van de Labula club bij ons aanwezig in de winkel. De Labula club bestaat uit vrouwelijke onderneemsters uit regio waalwijk. Door het jaar heen bezoeken de dames elkaars bedrijven.
 • Open Heinekentoernooi van Tennisvereniging Achter de Bogen
  Ook dit jaar hebben wij weer het Open Heinekentoernooi van Tennisvereniging Onder de Bogen gesponsord. Het was weer een groot succes!    
 • Gooische vrouwen tennis toernooi achter de bogen
  Ook dit jaar waren wij weer te vinden op het Gooische vrouwen tennis toernooi van tennisvereniging Achter de Bogen. Alle dames ontvingen na afloop een verrassende goodybag!  
 • Nieuw! Ons eigen magazine nu ook online!
  Ontzettend trots zijn we op ons eigen magazine! In Drunen en omstreken zijn heel veel exemplaren bezorgt van ons magazine, de kans is dus groot dat deze ook bij u is binnen gekomen! Mocht dat nou niet het geval zijn, of wilt u hem digitaal ook bekijken, klik dan op onderstaande link voor het online magazine!     Anja’s Magazine
 • Clubkampioenschappen LTC onder de bogen
  Vrijdag 16 en Zaterdag 17 Maart waren de clubkampioenschappen van ltc onder de bogen. Uiteraard waren wij aanwezig om de tennis dames te attenderen op de belangrijke functies van een goede sportbeha.
 • Modeshow met een Italiaanse Twist!
  Met een geslaagde blik kijken wij terug op de Modeshow van 14 April. Onze modellen hebben de allernieuwste trends geshowd op het gebied van badmode en lingerie. Ondertussen hebben alle dames genoten van een heerlijke Italiaanse 3 gangen lunch. Al met al het was een zeer geslaagde middag!
 • Het Paasfestijn was weer een groot succes!
  Uiteraard hebben we ook dit jaar weer genoten van het Paasfestijn. Het dorp was gevuld met gezellige kraampjes, er kon lekker geborreld worden en natuurlijk was er voor de kinderen ook van allerlei leuks te doen, kortom het Paasfestijn weer zeer geslaagd! Onze modellen showde de nieuwste collectie tijdens een gezellig optreden van een live band!